Cykelverkstad i Åtvidaberg fixar cykeln!

Cykelverkstad i Åtvidaberg fixar cykeln!

Hej på er i det härliga vårvädret!

Här i Åtvidaberg har vi en cykelverkstad som nog har fullt upp att fixa allas cyklar nu när det är vår och jag tänkte ge de ännu lite mer att göra. Jag hittade nämligen en gammal damcykel på loppis som är jättefin men som helt klart behöver fixas till. Jag tänkte att om jag låter de fixa kedjan och växlarna så kommer den bli toppen att använda. Det var till och med en fin korg till som man kan lägga saker eller picknik i. Jag tyckte att jag gjorde ett riktigt fynd och kanske ännu mer på grund av att den är rosa.

Jag ska erkänna att det är flera år sen som jag cyklade men som tur är det ju en sådan sak som nog sitter i ryggmärgen när man väl lärt sig. Jag hade en cykel innan också men på förra stället jag bodde på så blev delar bortlockade och stulna och efter det har det inte blivit att jag skaffat någon ny. Men när jag såg denna och när den var så billig så tänkte jag att det kan vara värt det och då betalar j ag gärna en slant för att få ordning på den hos vår cykelverkstad i området.

Det kan nog vara så att jag behöver nya däck också, så kanske blir den inte så billig tillslut. Men det blir fortfarande mer ekonomiskt än att gå och köpa en helt ny, och en helt ny är mer risk att den blir stulen. Jag har en vän som bor ganska nära mig och som också gärna tar sig ut på utflykter och picknik så jag kan tänka mig att det blir några sådana utflykter i sommar. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen och kom ihåg att använda cykelhjälm!


Kommentarer är stängda.