Jag fick så vackra blommor på nyår

Jag fick så vackra blommor på nyår

Hjärtligt välkomna till bloggen. Jag hoppas att ni fått en bra start på det nya året och att ni tycker det ska bli både spännande och intressant att läsa mina inlägg som jag ska lägga ut på bloggen idag! Sedan hoppas jag att alltfler personer kommer att börja följa mig och vara med mig på bloggen detta år. Jag vet att mina inlägg är rätt omtyckta eftersom jag skriver om litet av varje, och eftersom om jag fick så otroligt vackra blomster på nyårsafton som också är min födelsedag, så ska jag skriva om en blomsterbutik i närheten av Vadstena eftersom både jag och flera av mina följare bor här. 

På grund av rådande omständigheter med en pågående pandemi kunde jag inte ha kalas på nyårsafton som jag brukar. Det var däremot ingen hejd på gratulationerna, för jag fyllde 30, och under dagen ringde det blomsterbud på dörren flera gånger, och även min man hade varit och handlat tio röda rosor och det var i en blomsterbutik i närheten av Vadstena som heter Niklasblomman där min man hade köpt blommorna. Även flera av buketterna som kom med blomsterbud under nyårsafton kom även dem från Niklasblomman. Det är aldrig fel med blommor, jag fördrar det framför choklad. Nu fick jag flera chokladaskar i julklapp och även en på nyårsafton. Visserligen tycker jag om choklad men det kan bli för mycket av den varan, blommor däremot, kan väl ändå ingen få för mycket av? Därför hoppas jag att ni, mina fina och härliga läsare som vill köpa blommor, och behöver en blomsterbutik i Vadstena med omnejd ska upptäcka vilken bra blomsterbutik Niklasblomman är! 


Kommentarer är stängda.