Väntar på min sambo

Väntar på min sambo

Hej där bloggen!

Jag sitter just nu och väntar på att min sambo ska bli klar så att vi kan åka hem till Klippan igen och laga lite god middag. Vi befinner oss för tillfället i Hässleholm för att tjejen ska göra sina naglar, vad det nu innebär. Jag sitter på en uteservering och avnjuter en kopp kaffe i väntan på hemgång, tankarna flödar rätt bra faktiskt. Ett tag satt jag och funderade på just vad det innebär att göra sina naglar, det är ett uttryck som jag hör väldigt ofta bland min sambos tjejkompisar och även bland mina kollegor. Det är lite som när man säger att man ska fixa håret, vad innebär det egentligen. Vi har alldeles för många diffusa uttryck idag och det är inte alltid jättelätt att förstå vad som menas. Om jag säger att jag ska fixa mina naglar så betyder det för mig att jag ska klippa dem och sen är det klart, men jag har svårt att tro att det är det enda som tjejen håller på med nu. Men så länge hon blir nöjd så är jag nöjd, det är faktiskt inte helt tokigt att sitta på en uteservering i Hässleholm om jag ska vara ärlig. Solen skiner och det är lite drygt femton grader varmt så det är svårt att hitta någonting att klaga på, speciellt när man har en kopp kaffe i handen också. Till middag tänkte jag faktiskt laga lite tacos men med kyckling istället för köttfärs och kommer vi hem någorlunda i tid så kan vi faktiskt sitta på balkongen och käka middag i kvällssolen. Det är så himla skönt i solen nu och det är fantastiskt härligt att det är ljust även på kvällen. Framförallt har det gått väldigt fort, det känns som att det bara var vinter för någon vecka sedan nästan.  


Kommentarer är stängda.