Vi får ringa hit en elektriker

Vi får ringa hit en elektriker

Tjenare alla läsare! Det var ett litet tag sedan ni hörde från mig senast men nu är jag återigen tillbaka och den här gången tänkte jag skriva lite om de olika projekten som vi håller på med. På vardagarna är jag och brorsan för tillfället ute på ett bygge i Gävle, där vi håller på att bygga ett hus. Vi har kommit ganska långt i det hela och jag funderar på om vi ska hyra in en elektriker från något bemanningsföretag i Gävle som kan hjälpa oss att dra elen till villan. Varken jag eller brorsan har några vidare kontakter med någon inom den branschen så då brukar vi faktiskt använda oss av bemanningsföretag istället, det brukar alltid finnas någon elektriker som kan åka ut några dagar och hjälpa till med elen. Det är ett ganska rejält bygge i Gävle som vi befinner oss på faktiskt, men jag klagar inte. Hellre att man är och arbetar på samma plats i några veckor än att hålla på att åka runt på massa småjobb hela tiden. Nu bor vi visserligen en bit utanför Gävle så det blir nästan en timme i bilen varje dag, men det kan faktiskt vara lite skönt. Speciellt på morgonen så man får sig en mjukstart men även på eftermiddagen kan det vara skönt att vara nere i varv redan när man kommer hem. Brorsan dock han håller ju på att renovera hemma hos sig så där är det ingen lugn och ro, kanske att jag får ringa dit en elektriker också så att han kan få lite hjälp där också. Nej om jag skulle ta att runda av här så att jag kan försöka få tag på något bemanningsföretag i Gävle som har en elektriker tillgänglig inom några dagar, för det lär ju inte brorsan ringa och kolla.  


Kommentarer är stängda.