Vi ska bygga en friggebod

Vi ska bygga en friggebod

Hallå där ute i det långa landet! Jag hoppas att ni alla mår bra idag och att ni njuter av det vackra vårvädret som vi har fått så här lagom till påsk. I det här vädret tänkte jag ge mig på en nyproduktion av en liten friggebod, eller jag tänkte snarare anställa någon inom bygg som kan ge mig en nyproduktion åt mig istället. Barnen har tjatat så om att de vill ha en liten bod där de kan vara, just nu delar de rum och det är väl ingen optimal lösningen men det är så det har fått vara. Men jag håller definitivt med om att det är en väldigt bra lösningen med en liten bod där framförallt den äldsta kan bo. Så jag tänker att det kan vara lite av ett projekt jag och min son kan ha under våren här, först behöver vi givetvis hjälp med bygg av grunden och dra el samt få vatten. Sen kan vi nog göra resten själva tillsammans, han har faktiskt ett visst intresse för snickeri och favoritämnet i skolan är helt klart träslöjd så jag tror att han kan tycka det blir kul. Det är inte illa att som 13 år få vara med och bygga en nyproduktion, när jag var 13 så kunde jag knappt slå en spik rakt men man lär sig med åren. I påsk ska vi bara vara hemma i Ljungby, ett tag funderade vi åka till mina föräldrar i Kalmar men vi sa att vi struntar i det istället. Min bror och hans familj skulle det så det hade blivit väldigt trångt med två barnfamiljer i deras lägenhet, då är det bättre att åka dit en annan helg. Det är ju inte jättelångt mellan Kalmar och Ljungby så vi kan åka dit lite spontant någon annan gång istället.  


Kommentarer är stängda.