Behöver hjälp från ett glasmästeri

Behöver hjälp från ett glasmästeri

God dag bloggen!

Jag har precis suttit och njutit av en härlig lunch på en uteservering i Lund, nu är det däremot andra planer på agendan. Det är som så att jag tänkte åka förbi ett glasmästeri för att bolla lite idéer om en idé jag har. Jag har under några veckor här hållit på med att bygga en terrass på husets övervåning och det behövs givetvis någon form av skydd så att man inte kan trilla ner. Därför tänker jag att ett glasmästeri ska assistera mig med lite skyddsglas som går runt hela terrassen, på så sätt bildas heller ingen skugga. Inför förra sommaren så byggde jag ett uterum med anknytning till altanen och saken är den att ovanför det här uterummet så är det inget annat än ett platt tak. Jag har alltså en platt yta i höjd med övervåning, ni kan ju tänka er hur mina idéer har flödat om vad jag skulle göra med det. Ett tag funderade jag på att bygga in den ytan till resten av huset men, nu när våren är här så förändrades planerna väldigt mycket. Därför beslutade jag mig för att snickra ihop en terrass och det gick förvånansvärt fort faktiskt. Det enda som tog tid var att slå ut lite av väggen inifrån så att jag kunde bygga mig en dörr, sen var det egentligen bara att bygga ihop ett golv. Nu är dock allt det åtgärdat och jag har även köpt en liten soffgrupp som redan står uppe på terrassen. Det enda som fattas nu är ett skydd och det är där som ett glasmästeri får ta över efter mig, jag är relativt händig som person men när det kommer till lite mer avancerade jobb så får jag lämna över till någon med expertis. Kanske att jag hinner ta lite bilder så att ni kan se hur det ser ut, men det blir först när allting är klart.  


Kommentarer är stängda.